Als Crowdfundingadviseur geef ik workshops waarin ik ondernemers op weg help die met crowdfunding willen starten. Ik merk dat veel ondernemers zelf de crowdfundingvideo willen maken, of ze kennen iemand die dat voor ze wil doen.
Dat is natuurlijk heel erg fijn!! Alleen is de video HET communicatiemiddel van je crowdfunding en daarom wil je niets aan het toeval overlaten.

Tijdens de workshop   ‘CrowdfundingVideo, The making of’  maak je een concept en krijg je feedback van een crowdfundingexpert. Daarnaast oefenen we voor de camera en geef ik video tips & tools.
Duur: Van 10.00 u  tot 14.00 u op de zaterdagochtend. Eerste workshop op  zaterdag  21 Maart.

  •  De CrowdfundingVideopitch workshop leert je wat wel en niet werkt bij het maken van een videopitch. Voor de ondernemers die het zelf willen doen. We maken een eigen opzet voor de video en oefenen voor de camera. Alle do it yourselftips komen voorbij. ( 95 euro ex btw)

Overige Workshops die ik geef:

  • De Get Started workshop is een kennismaking van de mogelijkheden en een beeld van de stappen die je moet zetten om een succesvolle crowdfunding te lanceren. (75 ex btw)
  • De Campagne Masterclass is een langere en uitgebreidere sessie over het voorbereiden van een succesvolle crowdfundingcampagne. Je werkt in een dag van 10 tot 16 u aan het stappenplan en kan deze masterclass uitbreiden met meerdere modules. (250 euro ex btw)